E shqetësuan teksa fliste me Berishën, reagimi epik i qytetarit

Gjatë një takimi të kryetarit të PD-së në Memaliaj, një qytetari i ra telefoni, ndërsa po fliste me Berishën. Por qytetari, jo vetëm që nuk denjoi të përgjigjej, por nxorri telefonin nga xhepi dhe e flaku tutje.

Të Fundit