Durrës, Stop e Fundjava bëjnë me shtëpi 6 jetimët e famlijes Shaholli 10 korrik 2018

Në fund të qershorit, Stop transmetoi apelin për familjën Shaholli pas tragjedisë në këtë familje, ku Clirim Shaholli vrau gruan , duke lënë 6 fëmijë jetimë. “Stop” dhe Fundjava ndryshe u bënë thirrje të gjithë qytetarëve, që kishin mundësi, të ndihmonin këtë familje.Sot, pas 10 ditësh, Stop e Fundjava u rikthyen në Durrës, në familjen Shaholli, për të inauguruar shtëpinë e re dhe për t’u dorëzuar kontributet e shumë qytetarëve.

Të Fundit