Doktoresha hap kartela fallso, kryeinfermierja për 2.000 lekë shet spitalin!

Spitali i Tepelenës ofton shërbim mjeksor për rreth 80 mijë banorë në qytet dhe fshatrat përreth. Pas denoncimeve në “Stop”, se sistemi shëndetsor në Tepelenë është përqendruar në duart e 4 zonjave, ne shkuam të verifikonim situatën.Mjekja Klodiana Gjonçaj, punon në spital, por edhe në farmaci, madje duke tregtuar privatisht ilacet, që janë të dedikuara për spitalin. Farmacia, ku ajo punon, është në emrin e motrës së saj.Gjithashtu farmacistja e spitalit Klea Doti, punon edhe këtë farmaci private. Valbona Ruka, shefe e shërbimit parësor në kujdesin shëndetsor Tepelenë, punon gjithashtu si farmaciste.Ne shkuam të blejmë ilace në farmaci dhe mjekja Klodiana Gjoncaj na shiti ilacet, që kishte gjendje. Për të tjerat, na drejtoi në spital, ku takuam kryeinfermieren Mira me porosi të saj. Mira na dha ilacet e spitalit, dhe sipas këshillës së doktoreshës, na hapi dhe një kartelë ditore.Sigurisht për “zemërgjerësinë” e saj, kryeinfermierja mori 20 mijë lekë të vjetra.

Të Fundit