“Do ndonjë banane?” Shkon për kokrra aborti, farmacisti e ngacmon me duar, e puth me zor

Në redaksinë tonë ka mbërritur informacioni, se nëpër farmaci shiten kokrra aborti nën dorë në mënyrë ilegale.Në një prej farmacive, ku shkoi “e infiltruara” e emisionit, farmacisti tha, se do të pyesë në depo e do t’i kthejë përgjigje.Pas pak ai thotë, se medikamenti u gjet e kushton 3500 lekë të reja.Gjatë pritjes së porosisë, farmacisti bisedon me gruan “për hallin” e saj dhe e fton për kafe.Por gjatë bisedës njeriu, që duhet t’i shiste kokrrën e abortit i hidhet ta puthë, pasi sic thotë ai, ka nevojë për qetësi.

Të Fundit