Dita e Shkopit të Bardhë/ Shoqata e të Verbërve organizon marshim sensibilizues

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Shkopit të Bardhë, Shoqata e te Verbërve te Shqipërisë ka  organizuar një marshim sensibilizues për te drejtat e personave të verbër të cilat janë shkelur gjatë viteve të fundit.

Nesër ora 10 te Pallati i kongrese drejt kryeministrisë ku do te mbajmë dhe fjalimet e rastit, dhe me pas marshim drejt Bashkisë se Tiranës.

 

Të Fundit