Denoncimi/Stafit te spitalit Peshkopi i marrin te dhenat personale per votime! – Stop – 5 Tetor 2020

Në seancën e sotme parlamentare u miratua kodi i ri zgjedhor. Por gjatë diskutimeve Damian Gjiknuri u përplas me deputetin e opozitës së re Halit Valteri dhe ky i fundit tha, se Gjiknuri e kishte kërcënuar në telefon. Valteri nuk i kurseu epitetet ndaj kolegut socialist. Në redaksinë e “Stop” ka mbërritur një denoncim, që tregon, sesi drejtuesit në spitalin e Peshkopisë, i kanë kërkuar stafit kartat e identitetit dhe të dhëna të tjera personale të tyret dhe të familjarëve mbi 18 vjec, për t’i përdorur për zgjedhjet e ardhshme të 25 prillit.

Të Fundit