Delvinë/ Përmbarimi ndan shtëpinë padrejtësisht, familjarët hyjnë nga dritarja-Stop-11 Shkurt 2021

Përmbaruesi Erion Bejko ekzekuton një vendim të pakuptimtë të vitit 1996 dhe mëson familjen Hamzaj, që të hapë derën, aty ku është dritarja.Familja Hamzaj, pas ekzekutimit të vendimit të vitit 1996 nga përmbaruesi Erion Bejko, është katandisur, që pjesëtarët e saj, hyjnë nga dritaret për në shtëpi dhe nuk kanë banjë, ku të lahen në një pronë, të vënë me mund e me djersë.

Të Fundit