Çudi e madhe në Dimal/ Drejtori pensionist pushon punëtorin se mbushi moshën e pensionit!

Qamil Bani, një qytetar nga Dimali, tregon, se ka qenë pompist në ndërmarrjen e ujesjellësin të Dimalit prej 8 vjetësh. Me profesion është elektro pompsit dhe punonte në mënyrë të tillë, që e quanin “skrepi i Dimalit”. Në maj 2023 Qamili mbushi moshën e pensionin, por e lanë sërish me kontratë 6 mujore.Por pas një muaji e heqin dhe e zëvendësojnë me një person tjetër.Ironia më e madhe thotë Qamili, është se vetë përgjgegjësi, Petref Sula ka tre vite, që ka mbushur moshën e pensionit, por thotë, se mban partia.Përvecse duhet të ishte vetë në pension, Petref Sula, përgjegjësi i Ujësjellësit Dimal, e përdor makinën e institucionit për transport pulash, biznes me të cilin, merret e shoqja.Gazetarja e takon Sulën i cili thotë, se nuk e përdor makinën për pula. Por kur ballafaqohet me videon, detyrohet të pranojë, se ka rastisur.Madje edhe kur shkon grupi ynë i xhirimit, makina është me pupla e glasa.Interesohemi tek Ujësjellësi i Beratit dhe drejtori Pelivan Sinaj, thotë, se për këtë rast, do të merren masa.

Të Fundit