Çfarë kishte brenda avionit të rrëzuar në Kelmend?! përgjigjet ministri Çuçi : S’jam zëdhënës policie

Rrëzimi i avionit në zonën e Kelmendit, në Malësi të Madhe është diskutuar në mbledhjen e sotme të Komisionit të Sigurisë.

Ministri Çuçi është pyetur nga Alibeaj lidhur me këtë ngjarje, teksa edne nuk është zbardhur e plotë.

Nga ana tjetër Ministri Çuçi i është përgjigjur shkurt kësaj pyetjeje, duke thënë se ai nuk është zëdhënës i Ministrisë së Brendshme. Nërkohë që sipas tij  policia e ka dhënë komunikatën zyrtare në lidhje me këtë ngjarje dhe nuk do të ketë asnjë tolerim.

“Për aksidentin, për pilotët ndëshkimin e ligjit deri në fund, edhe për bashkëpunëtorët e tyre. Nuk dua të bëhem zëdhënësi i Policisë së Shtetit, Policia e Shtetit e ka dhënë një deklaratë për këtë punë. Të jeni të sigurt që nuk do të ketë asnjë tolerim”, tha Çuçi në mbledhjen e sotme të Komisionit të Sigurisë.

Të Fundit