“B&F” konfeksion dhuron 800 maska per burgjet!

“B&F” konfeksion me administrator Blerta Terpollari, ka dhuruar 800 maska për të burgosurit e burgjeve Tiranë, Durrës, Peqin e Rrogozhinë.Krenar Terpollari, Përfaqësues i B&F konfeksion, se pasi pa në emisionin Stop ankesën e një të burgosuri në burgun e Rrogozhinës,vendosën të qepnim 800 maska për këtë kategori. Gazetarja e Stop lidhet me shefen e shëndetësisë së burgjeve,Drita Janku, e cila tha, se maskat do të shihen dhe vlerësohen nga specialistët e ISHP-së, para përdorimit.Pas kësaj procedure zëdhënësja e drejtorisë së burgjeve konfirmoi, se maskat janë shpërndarë.

Të Fundit