Stop – Sherbimet online/ Numrat e postes e tatimeve nuk funksionojne! (2 prill 2020) – Stop
Të Gjitha

Stop – Sherbimet online/ Numrat e postes e tatimeve nuk funksionojne! (2 prill 2020)

Këto ditë është thënë, se pensionistët nuk duhet të dalin nga shtëpitë për asnjë arsye, ndërsa pensioni do t’u shkojë në shtëpi nga zyrat e postës.Ne kontaktojmë me numrin e prezantuar për këtë qëllim dhe nga ky komunikim na japin një tjetër kontakt dhe kohën, se kur duhet të telefonojmë filjalin.Të nesërmen provuam numrin e sugjeruar, që del i paarritshëm.Në zyrat e postës na thonë, se këtë ankesë e kanë përcjellë dhe shumë qytetarë të tjerë dhe i është përcjellë drejtorisë qendrore. I njejti fat i pret edhe ata që kanë punë me tatimet. Numri në dispozicion nuk përgjigjet dhe shërbimet e reklamuara nuk realizohen.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *