Stop-Regjistrimi:Drejtuesja e ZA Fier pranon shkeljet ne shkollen “Janaq Kilica”! (25 Qershor 2020) – Stop
Të Gjitha

Stop-Regjistrimi:Drejtuesja e ZA Fier pranon shkeljet ne shkollen “Janaq Kilica”! (25 Qershor 2020)

Stafi pedagogjik i shkollës “Janaq Kilica” në Fier protestoi pranë ZA-së së Fierit dhe në fund të dhjetorit u mbajt një mbledhje me të gjithë protagonistët.Në materialin audio dëgjohen qartë ankesat dhe pakënaqësitë e mësuesve për indoktrinimin politik nga ana e drejtoreshës Fuli dhe kërcënimet e saj me vendin e punës.Vetë drejtoresha e ZA-së, Y.B, pranon shkeljet e zonjës Fuli, të cilës i kërkon të heqë dorë nga reformimi dhe reduktimi i nxënësve dhe mësuesve.Megjithë shkeljet dhe abuzimet flagrante ZA Fier dhe MAS nuk kanë marrë parasysh peticionin e stafit pedagogjik të gjimnazit “Janaq Kilica”për shkarkimin e drejtoreshës problematike Fereniqi Fuli.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *