Stop-Peshkopi/Skandali i permbarimit ne ekzekutimin e prones se familjes Kapxhiu! (26 shkurt 2020) – Stop
Të Gjitha

Stop-Peshkopi/Skandali i permbarimit ne ekzekutimin e prones se familjes Kapxhiu! (26 shkurt 2020)

“Stop” është ndalur në Peshkopi, pasi familja Kapxhiu ka rreth 5 vjet, që nuk po zgjidh dot një problem, që i ka lindur me përmbarimin shtetëror, konkretisht me drejtuesin Edmond Shehu. Ky i fundit po ekzekuton një vendim të montuar të formës së prerë për Lavdosh Kapxhiun, të cilit i kërkohet prishja e 55m2 pronësi, ndërkohë që ky i fundit nuk ka asnjë pronë apo pasuri në emër të tij. Mariglen Kapxhiu, djali i Lavdoshit, sqaron se përmbaruesi, policia dhe bashkia në Peshkopi janë bërë bashkë, për të prishur shtëpinë e gjyshit të tij Zeqir Kapxhiut, sepse gjyqi është zhvilluar në emrin e babait të tij, por me numrin e pasurisë së gjyshit të tij.Strumbullar është bërë një vendim gjykate nga Edvan Velcani, i lënë në fuqi nga Apeli.Eksperti Flamur Bulku tregon, sesi i janë diktuar pyetjet nga gjyqtari dhe si e ka bërë akt-ekspertimin, duke marrë parasysh vetëm palën, që hapi gjyqin. Ai pranon, se gjithcka ka qenë gabim dhe se është i gatshëm të dëshmojë, se ky akt- ekspertimi ka qenë fiktiv.Drejtuesi i Përmbarimit shtetëror në Peshkopi, Edmond Shehu, pranon, që ka marrë para dhe do t’i japë një pjesë personit të dëmtuar.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *