Stop-EMISIONI 224 (SEZONI 5) 9 Korrik 2020-Korçë/Psikiatrja përndiqet nga eproret për shkak të punës jashtë orarit! – Stop
STOP

Stop-EMISIONI 224 (SEZONI 5) 9 Korrik 2020-Korçë/Psikiatrja përndiqet nga eproret për shkak të punës jashtë orarit!

Nikolina Bode është mjeke psikiatre e punësuar në Qendrën komunitare të shëndetit mendor Korcë si përgjegjëse shërbimi. Ajo thotë, se po i bëhet një padrejtësi, për shkak se bën edhe punë të tjera part-time.Ne i drejtohemi Njësisë Vendore të Kujdesit shëndetsor Korcë dhe drejtori Mikel Llogori u shpreh, se mjekja mund të punojë pas orarit. Për mësimdhënien e doktoreshës, ai thotë, se duhet marrë miratimi i titullarit. Ndërsa për punën vullnetare në poliklinikë, e quan të pamundur, pasi humbet fokusi në qendrën komunitare të shëndetit mendor. Një tjetër problem është edhe komisioni i KMCAP-it,u bën pjesë një mjek që ka dalë në pension dhe është në pikëpyetje Nikolina Bode.Jemi drejtuar për këtë problem dhe në operatorin e kujdesit shëndetsor Elbasan ngaku varet njësia e Korcës, po nu kemi një përgjigje për anëtarët e KMCAP-it.

Të enjteve jemi mësuar të ndjekim punimet e seancës parlamentare. Sot Klintoni u është drejtuar qytetarëve, për t’i pyetur lidhur me vlerësimet e tyre për të zgjedhurit, gjatë këtij sesioni kuvendor.Nuk mungojnë batutat për deputetët dhe emra të vecantë të sallës së parlamentit, që kanë qenë protagonistë të debatit politik dhe publik.

Pranvera është drejtuar në redaksinë e emisionit “Stop” për një problem të babait të saj. Prej vitit 2012 ka qenë përfitues i kempit me statusin e të verbrit, grupi i dytë. Ndërkohë gjendja e tij është rënduar dhe Pranvera e ka marrë në shtëpi, për t’u kujdesur për të. Në mënyrë që të përfitojë kujdestarinë, është drejtuar pranë Kmcap Epror, por tre mjekët, që e kanë vizituar kanë thënë, se gjëndja e tij është rënduar dhe ka një dëmtim të parikthyeshëm. Ndërkohë Pranvera thotë, se i ati do kujdes 24 orë.Ne iu drejtuam një okulisteje, për të marrë mendimin e saj për ekzaminimet. Ajo tha, se gjendja e pacientit është tejet e rënduar, megjithatë nuk është marrë parasysh nga Kmcap Epror, por mesa duket është parë vetëm libreza e tij, ku shënohet, se është i verbër i grupit të dytë nga 2016-ta e përgjithmonë.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *