Perjashtohet nga policia per nje gjobe te babait! – Stop
KLIPET

Perjashtohet nga policia per nje gjobe te babait!

Në shkurt 2019 u prezantua me bujë nisja e kursit të parë me 52 studentë të ekselencës, të cilët do të bëheshin pjesë e Policisë së Shtetit. Në aktivitet morën pjesë kryeministri Rama dhe ministri Lleshaj.Por për një të ri nga Korca, student ekselent, kjo eskperiencë zgjati vetëm dy javë.Shefi i burimeve njerëzore i komunikoi përjashtimin,pasi nga Policia e Korcës kishte mbërritur një informacion për përfshirje në aktivitete kriminale. Asnjë shpjegim tjetër nuk iu tha studentit, edhe pse bëhej fjalë për një ndryshim radikal të drejtimit të jetës së tij. Përmes avoktatit, i riu mësoi, se shkak i përjashtimit të tij, ishte bërë një vendim gjyqsor i formës së prerë për babain e tij, që ishte dënuar me një gjobë prej 600 mijë lekësh të vjetra, për një kundravajtje penale.

Stop u interesua edhe tek shefi i burimeve njerëzore në Policinë e Korcës, pasi nga aty ka ardhur problemi dhe ai pohon, se nuk ka mundësi, që dikush të përjashtohet nga Akademia e Policisë, për një arsye të tillë. Por realisht asnjë vepër penale nuk rëndon mbi studentin e ndëshkuar në mënyrë absurde.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *