Mallakaster/ Psikologia me 5 gjuhe te huaja dhe mesatare 9.3 mbetet pa pune! – Stop
KLIPET

Mallakaster/ Psikologia me 5 gjuhe te huaja dhe mesatare 9.3 mbetet pa pune!

I jemi drejtuar qytetit të Ballshit, sepse na ka ardhur një denoncim nga Dionisa Rapushaj. Ajo tregon, se ka përfunduar studimet për Psikologji, si dhe Master Shkencor “Psikologji Klinike” në Tiranë me mesatare 9.3 dhe zotëron 5 gjuhë të huaja. Në ZA-në e Mallakastrës i thonë, se nuk ka vende pune. Por në shkurt 2019 është emëruar Aurora Arapaj, e cila ka mbaruar për sociologji, pra është jashtë profilit dhe nuk ka konkuruar.Në gusht të 2019-ës në krye të Bashkisë vjen kryetari Qerim Ismailaj, i cili i thotë, se do të ngrinte një komision dhe do të shihte rastin. Por sërish asgjë nuk u bë. Dionisa shpjegon, se specialistët duhet t’i emërojë ZA-ja, apo Shërbimi Social, por jo Bashkia.Në një ballafaqim me Aurorën, kjo e fundit pohon, se ka hyrë në punë pa konkurs, pasi të gjithë në këtë formë kanë përfituar vendin e punës.Ndërsa në bashkinë e Mallakastrës, nënkryetari Zamir Malasi,premtoi, se bashkia do të verë në dijeni ZA-në Mallakastër si dhe MAS dhe do ndiqet e gjithë procedura me konkurs.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *