Burrel/ Si u falsifikuan dokumententet per biresim, per te zhvatur pronat-Stop-30 Qershor 2021 – Stop
Të Gjitha

Burrel/ Si u falsifikuan dokumententet per biresim, per te zhvatur pronat-Stop-30 Qershor 2021

Për cështjen e birësimit pas vdekjes në Burrel, takuam dhe prindërit biologjikë të vajzës, Nuredin dhe Hanke Cevani, të cilët mbajnë mend cdo gjë, përvec faktit, nëse kanë qenë në procesin gjyqsor të vitit 1991. Madje ata thonë, se e gjitha kjo, është bërë nga Rifati, i ndjeri dhe zonja Nurije nëpërmjet gjykatës.Ne takojmë arkivisten e Gjykatës Mat, e cila thotë, se është bërë gabim, por dosja ka qenë në Lundër, pasi ajo vetë e ka nisur në 2016-ën. Fajin ajo ia le ish-punonjëses së arkivës, që nuk ka bërë regjistrimin në indeksin përkatës.Stop ka mësuar, se gjithë skema është bërë nga nga gjendja civile e Matit në bashkëpunim me gjendjen Civile të fshatit Derjan, ku punonjës ka qenë daja i vajzës, Adem Doda.

Previous ArticleNext Article

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *